divendres, 25 de febrer del 2011

QUE VOLEU LLEGIR...

Encetem ara mateix una secció on us anirem recomanant lectures de temàtiques diverses.  Feu-nos cas:  llegir és viatjar sense moure's del sofà, viure experiències increïbles sense eixir de casa i trobar-vos amb tot un món per descobrir.  Que sí, que sí... que un llibre és car!  Però aprendre llegint no té preu.  Ja sabeu:  llegiu, llegiu i llegiu! 


T’has mort mai d’avorriment?
Per a la Charlotte les coses no milloren: quan es veu forçada a treballar en un servei d’atenció telefònica per ajudar adolescents amb problemes, descobreix que el més enllà no és tal com ella se l’imaginava. El més complicat és que ella no té gaires consells a oferir, sobretot tenint en compte que morir-se no li ha augmentat precisament la confiança en si mateixa. La vida terrenal i la vida eterna, almenys per a la Charlotte, s’assemblen massa.
Un llibre terroríficament encisador, intel·ligent, electrificant...
Els devots de Tim Burton i Edgar Allan Poe es deliran per aquesta fascinant i fantasmagòrica lectura.

 Any 1533. Al petit poble d’Arnes, enmig de la bellesa imponent dels boscos i les muntanyes de Tortosa i Beseit, amb el riu Ebre al fons, la Maria, una jove forta i valenta, dóna a llum a la seva primera filla, la Lluna. L’àvia Magdalena, experta llevadora i ferma defensora dels poders benèfics de la natura, ha volgut donar la benvinguda a la seva néta amb una antiga pregària plena de força i saviesa. Però ha tingut un fatídic descuit: el vell mossèn ha escoltat les paraules i està disposat a arribar on sigui per acabar amb aquesta heretgia.
En créixer, la Lluna serà iniciada en la força dels elements de la natura per la Maria i per un text misteriós, el Llibre de les Essències, un compendi de tots els coneixements màgics i naturals que al llarg dels segles ha passat de generació en generació. Ara, però, mare i filla i tota la seva antiga saviesa corren perill.

Quan la Lyra rep com a do el misteriós aletiòmetre, un estrany objecte semblant a una brúixola, comença un viatge extraordinari que la portarà a les gèlides terres de l’Àrtic, on regnen les bruixes i lluiten els ossos polars. El destí que l’espera tindrà unes conseqüències insospitades molt més enllà del seu propi món. I és que hi ha mons més enllà del nostre. La brúixola et mostrarà el camí...

3 comentaris:

Seby ha dit...

per al tercer trimestre m'agradaria llegir la bruixora daurada

perfaaa fica aquesta que mola mogollò!!!!!

Elena ha dit...

Seby, que no te'n recordes que al tercer trimestre tries tu del llistat que us vaig passar? Si repasses aquesta llista veuràs que aquesta novel·la hi apareix.

Seby ha dit...

jajjajaja quina gracia